ABOUT

5NAPBACK, aka Laurens Van Herck uit Duffel (Antwerpen) zette nog maar 3 jaar geleden zijn eerste schuchtere pasjes achter de draaitafels.  Na enkele lokale dj-contests te winnen kwam in juli 2016 zijn grootste bekroning. Hij werd uitgeroepen tot winnaar van België’s grootste DJ-contest ‘MNM Start to DJ’! Hierdoor mocht hij de decks opwarmen voor Dimitri Vegas & Like Mike en DJ Fresh in de legendarische Amnesia Ibiza. Ook kreeg hij zijn eigen maandelijkse radioshow op MNM. Verder was hij regelmatig te gast bij Planeet De Cock, op De Strafste School en bij Marathonradio.

Zijn ‘afbraakwerken’ lokten al vele festivalgangers naar Summerfestival, Pukkelpop, Couleur Café, Beachland, Hockeyloverz (Nederland), … Ook de clubs zijn voor hem niet vreemd! Zo stond hij al in Versuz, Exo, Carré, Ikon en nog vele andere! Op vakantie gaat hij spijtig genoeg niet… Maar daar zijn de buitenlandse optredens voor! Zo passeerde hij al enkele keren in Spanje in opdracht van Boardx, Stressfactor en The Graduates en stak hij onlangs voor het eerst de grote plas over voor de Full Moon Party in Kokomo Beach Curacao!

1 jaar na z’n winst heeft 5NAPBACK reeds de kaap van 200 gigs overschreden, heeft hij als eerste Start to DJ winnaar een single uitgebracht, ‘Waste my Time’ featuring de Canadese zangeres ‘Laurell’. Die plaat haalde de 26ste plaats in de MNM 50 en stond er maar liefst 12 weken in genoteerd! Ondertussen is ook de release van zijn tweede single ‘Rain on me’ feat. Mahan Moin een feit.

Een muzikale rollercoaster die maar blijft doordenderen!

5NAPBACK zal jouw evenement ongetwijfeld doen ontploffen!

IMG_0364

IMG_1330                IMG_2262        IMG_2682